donderdag 9 december 2021

dagvoorbijhoroscoop 08-12-2021

 

Het is mistig en vochtig weer. Dit heeft een aardige weerslag op uw longen. Nu voelde u zich al niet helemaal happy dus uw humeur heeft het lastig. Het lukt u best aardig om niet weg te zakken en chagrijn maar ook dat kost weer energie. Energie die u al gebruikt voor uw mentale weerbaarheid en uw gezondheid. Het is dus niet raar dat u van tijd tot tijd behoorlijk moe bent. Gelukkig slaapt u wel goed. Dat zorgt ervoor dat u iedere keer net voldoende hebt bijgetankt.

 

Ter ontspanning en voor uw fysieke welzijn bent u gisteren streng voor uzelf geweest en hebt uzelf naar de sportschool gestuurd. Daar voelde u zich eigenlijk best goed bij.

Om deze goede weg vast te houden bent u vandaag wederom streng voor uzelf geweest. U moest de kerstversiering afmaken en u vast gaan oriënteren op het eventuele diner. U bent er nog niet helemaal uit of u ook dit jaar uitgebreid gaat koken maar u kan allicht de mogelijkheden onderzoeken.

 

U merkt dat het met u momenteel echt een stap naar voren, een stap terug is. Het is wat het is. U komt misschien niet ver vooruit maar het heeft wel wat weg van een salsa. Hoewel u blijft waar u bent swingt het wel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten