zaterdag 18 december 2021

dagvoorbijhoroscoop 18-12-2021

 

U staat op met grootse plannen voor vandaag. U weet heel goed dat sommige van die plannen in het plangedeelte zullen blijven hangen maar u begint graag optimistisch. Wanneer het nieuws over de ingelaste persco binnenkomt weet u dat u de meeste van uw plannen in de ijskast zal zetten. Winkels zijn waarschijnlijk vol. De sportschool zal ook niet rustig zijn. En andere plannen heeft u even geen zin meer in. Eerst maar eens kijken hoe zwaar die lockdown gaat worden.

 

In de avond blijkt dat die lockdown best heel erg zwaar wordt. Zo goed als volledig zeg maar. Wat voor effect dat gaat hebben op uw leven weet u nog niet precies. Het kan zijn dat u iets meer moet doen met afspraken maken voor afhalen van wat bestellingen die in de winkel zouden worden bezorgd. Misschien draait de bibliotheek gewoon door, maar het kan ook zomaar zijn dat er wel allerlei nieuwe maatregelen moeten worden doorgevoerd waardoor gewoon open zijn niet zo eenvoudig ligt en management anders beslist.

 

Het enige wat zeker is, is dat op dit moment de impact nog niet duidelijk is. Maar dat het op veel mensen opnieuw een zware wissel zal trekken is evident.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten