vrijdag 3 december 2021

dagvoorbijhoroscoop 03-12-2021

 

Deze vrijdag heeft u een heerlijk rustig dagje. Uw humeur is zo sterk dat niets u van uw stuk brengt. Ze maken u de pis niet lauw, zo te zeggen.

Deze stabiliteit is iets waar u lang naar heeft gezocht, hard voor heeft gewerkt en enorm naar gezocht. Dat u deze nu heeft maakt erg blij.

Het viel u in de afgelopen weken plots op. Natuurlijk schiet u wel eens uit uw slof, stapt wel eens met het verkeerde been uit bed of heeft niet uw dag maar het maakt u niet van slag. U heeft een balans gevonden waar u zeer lekker in vegeteert. Alsof u leeft in uw natuurlijke habitat.

 

Vandaag bent u vooral in huis bezig. Er moesten nog wat pakketjes verwerkt worden. U bent al een poosje bezig met kerstcadeautjes verzamelen en vandaag bent u lang genoeg alleen om deze in te pakken en te inventariseren wat u al heeft en wat nog moet. Dat is eigenlijk check, check, dubbelcheck want u heeft niet zomaar wat besteld, u had een lijst. Maar dit dubbelchecken blijft een tic van u, een direct gevolg van een chaotisch hoofd met een druk gezin.

Na het checken kunt u constateren dat u bijna klaar bent met cadeautjes kopen. Best vroeg dit jaar maar dan is er wel weer ruimte in uw hoofd om te gaan nadenken over de invulling van de kerstdagen. U kunt een voorlopig menu opstellen, uitzoeken wat u daar voor nodig heeft en waar u dit kan verkrijgen. Als dan de roosters bekend zijn kunt u gaan plannen.

Dat klinkt erg gestructureerd maar een ieder die u kent weet dat dat best meevalt. Het wordt geen grote puinhoop maar chaotisch verloopt het altijd wel. Dit is uw manier de chaos enigszins te beperken.

 

Met dit soort zaken kunt u zich dus een dag lang bezig houden. Gewoon heerlijk structureren en organiseren. Langer dan een dag of twee houdt u dat niet vol, dan loopt uw hoofd vanzelf weer een kleine kortsluiting op en is uw brein een chaos, of uw kinderen vragen al uw aandacht op, of er gebeurt wat in uw directe omgeving waarvoor u uw planning laat vallen. U maakt zich er niet druk meer om. Dit is wie u bent, dit is hoe uw gezin is, dit is hoe uw leven altijd verloopt. Traag meanderend met her en der een stormpje, een kromming of zandbankje om de stroming te veranderen.

 

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten