zondag 25 februari 2018

dagvoorbijhoroscoop 25-02-2018


Wat is er toch aan de hand met uw leven? Heeft u ergens geklaagd dat het saai was? Heeft u opgemerkt dat u niet van voorspelbaarheid houdt? Of heeft u ergens misschien de indruk gewekt dat u toe was aan meer afwisseling?
Het zou het absoluut niet kloppen, u gedijt namelijk uitstekend bij een beetje sleur, maar het zou wel een boel verklaren.


Ook vandaag ziet de dag er totaal anders uit dan de kalender zou doen vermoeden. Manlief en oudste zouden volgens de kalender namelijk om twee uur vertrekken naar Heerenveen, na de wedstrijd naar Stuifzand rijden om middelste op te halen en dan rond half zes weer thuis zijn.
U heeft al vroeg de slowcooker aangezet vanochtend zodat u in  die paar uurtjes alleen thuis enkel de hond hoeft uit te laten en de rest van de tijd aan uzelf kan spenderen.
Wanneer oudste beneden kom, kunt u een streep door uw plannen halen. De wedstrijd gaat niet door dus buiten middelste ophalen gaat niemand ergens heen vandaag.


Zoals vaker de afgelopen dagen gooit u uw planning om. U wordt er bijna goed in. En dat zit u dwars. U plant namelijk niet voor niets tijd voor uzelf in. Dat moet er niet te vaak bij inschieten. Dat is niet goed voor u. Volgende week maar eens echt streng zijn voor uzelf. Voor u uzelf weer eens voorbij rent.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten