zaterdag 10 februari 2018

dagvoorbijhoroscoop 09-02-2018

Momenteel lijkt u een achtbaan te beheren in uw huis. Oudste heeft moeten besluiten voor nu te stoppen met zijn opleiding en in september opnieuw te beginnen. Geen makkelijke keuze, maar momenteel wel de allerbeste. Dit is namelijk absoluut de opleiding die hij wil doen. Een valse start en een maar iets betere doorstart maakten dat heel erg moeilijk.

Woensdag is de kogel al door de kerk gegaan maar hij heeft het er erg lastig mee. Teleurstelling in zichzelf speelt daarin een zeer grote rol. Maar dat zorgde wel voor wat extra lange en gevoelige tenen. Vandaar die achtbaan.

Alles komt net even een beetje extra hard binnen. De opluchting dat de keus gemaakt is, de teleurstelling van het niet in een keer slagen van de studie, de vastberadenheid om kassa-uren te vragen bij de appie, de teleurstelling dat daar geen extra uren te vergeven zijn momenteel, de boosheid om de onzekerheid dat alles net even anders gaat dan hij had bedacht. Dat alles verwerken is even erg lastig.


Naast bovenstaande draait het dagelijks leven gewoon door. School , werk, stage, huishouden. Iedereen is er maar druk mee.

Op het gezondheidsvlak blijft het kwakkelen. Bij allen lijkt het ene virus het andere op te volgen. Er wordt gehoest. Er wordt geniest. Dan heeft de een hoofdpijn, dan de ander. Er wordt er een misselijk en vervolgens komt een ander eerder thuis wegens heftige misselijkheid en duizeligheid.

U hoort het veel momenteel. Veel mensen kwakkelen wat af. Uiteindelijk zal ook dit wel weer voorbij gaan en alle virussen weer verbannen worden.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten