zaterdag 24 februari 2018

dagvoorbijhoroscoop 24-02-2018
Het is een rustige dag. U kunt uitslapen want doordat jongste ziek is en middelste logeren gaat er vandaag niemand naar de boerderij. U maakt heerlijk gebruik van deze luxe.
Eenmaal uit bed is het weer even schakelen. Er moeten boodschappen worden gedaan. Manlief moet vanmiddag werken. En oudste heeft vandaag een belangrijke wedstrijd. Als ze winnen zijn ze kampioen.


Doordat manlief gisteren onverwacht thuis was en jongste nog minder verwacht vreselijke trek had, is er geen eten meer voor manlief in huis. Omdat hij dat toch moet halen bied hij aan de boodschappen meteen mee te nemen. Een klein beetje eigenbelang speelt mee, als hij nu de boodschappen doet kan hij vanmiddag met de auto naar zijn werk. Dat scheelt hem een boel tegen de venijnig koude wind in fietsen.


De rest van de dag rommelt u lekker een beetje aan. U maakt zich nuttig door de hond een paar keer uit te laten. U maakt zich geliefd door heerlijke fudge te maken. U doet uw ‘plicht’ door het eten te verzorgen.
Vlak voor u patat gaat bakken (ja hallo, u zei niet dat u gezond eten verzorgde) komt oudste thuis. Niet voor lang want ze zijn inderdaad kampioen geworden. Dat gaat vanavond uitbundig gevierd worden.

Zo zitten jongste en u vanaf een uur of acht gewoon weer met z’n twee├źn thuis. Nou ja, met z’n twee├źn. U beneden voor de tv. Hij boven. Wat een rust.

1 opmerking:

  1. Hihi... ik lees jouw daghoroscoop... en herinner me plots dat voornemen begin dit jaar... awel... https://www.ipixtitude.nl/ecritures-finis-240218/

    BeantwoordenVerwijderen