zaterdag 17 februari 2018

dagvoorbijhoroscoop 16-02-2018


Na weer een paar dagen behoorlijk last te hebben gehad van een griepje bent u vandaag weer op de been en in de weer. Daar bent u erg blij mee, maar u vermoedt dat oudste daar nog veel blijer mee is.

Toen hij in de groepsapp van de klas meldde dat hij stopte met dit jaar werd er spontaan besloten dat er een afscheidsfeestje moest komen. En laat dat nou vandaag worden gevierd.

Voor het zover is moest er nog wel wat geregeld worden. Er moeten even zeven extra slaapplekken worden gecreƫerd, ouders en broers moeten een paar uur geloosd worden en er moet het een en ander ingeslagen worden.

Dinsdag ging meneer dus mee boodschappen doen. Bier, chips en bitterballen moesten er komen. Drank was niet nodig, dat deed de groep vandaag gezamenlijk.

Vanmiddag worden er overal matrassen en veldbedden neergezet en voorzien van beddengoed en dan worden pa, ma en broers naar de wok gestuurd op kosten van de groep. Zo hebben ze het huis een paar uur alleen.

U vindt het allemaal niet erg. Hij regelt bijna alles zelf en u mag gratis uit eten. U denkt zelfs dat u er een aardige aanvulling op uw drankvoorraad aan over gaat houden. Al bent u stiekem wel blij dat oudste niet elke week van zulke feestjes heeft.

Er is geld ingezameld om ouders en broers naar de wok te sturen. Zo hebben ze het huis in iedere geval een paar uur voor zichzelf en zitten ze moeders ook niet in de weg.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten