vrijdag 23 februari 2018

dagvoorbijhoroscoop 23-02-2018

Deze dag loopt anders dan u denkt wanneer u in de ochtend op staat. De dag begint namelijk heel gewoon. U roept een kind, zwaait het uit en duikt nog even uw bed in. Wanneer u weer op staat stopt u de deken die u gisteren af hebt gekregen in de wasmachine en gaat een stuk lopen met de hond.


 de deken
Wanneer de wasmachine klaar gaat u de deken ophalen om buiten te hangen. Terwijl u naar de wasmachine loopt ziet u in de straat achter u de bus van de stageverlener van jongste rijden. Vlak daarna gaat de poort open en komt jongste de tuin in. Lijkbleek, kotsmisselijk en flink ziek. Arm kind, ook hij blijft maar kwakkelen. Hopelijk ziekt hij het virus nu eindelijk zijn lijf uit. Al lijkt hij aan het eind van de middag flink opgeknapt. Hij heeft in ieder geval flink trek.

Manlief vertrekt naar zijn werk en u spoort middelste aan zijn tas in te gaan pakken. U mag hem later op de dag naar Stuifzand brengen voor zijn logeerweekend. Hij is vandaag vrij en dan heeft hij nogal de neiging te treuzelen met alles en nog wat waardoor u niet zo op tijd kunt vertrekken als u wilt en u gestrestst in de auto zit. U vertelt dit middelste allemaal terwijl u hem nogmaals aan spoort.

U had zich geen zorgen hoeven maken over eventuele stress. Niet alleen heeft middelste keurig netjes om drie uur al zijn tas ingepakt, rond die tijd krijgt u een mail van manlief dat er wat technische problemen op zijn werk zijn , dat hij daarom de rest van de dag vrij heeft genomen en middelste later vanmiddag we brengt.

Hoe snel kunnen dingen veranderen. Vanmorgen dacht u nog dat u vanmiddag naar Stuifzand op en neer moest en dan iets te eten regelen voor jongste en uzelf. Vanmiddag leek het er op dat u alleen zou eten. En vanavond zit u met z’n drie├źn chinees uit de vriezer te eten. Gelukkig bent u onderhand wel wat gewend en laat u niet zo snel meer van de wijs brengen door een beetje verandering in de plannen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten