donderdag 1 februari 2018

dagvoorbijhoroscoop 01-02-2018

Ach wat aardig. Uw lijf had nog wat extra’s voor u in petto. Buiten piepen en kraken heeft het nu ook hoesten op het repertoire gezet. Dat geeft erg leuke effecten. Na een hoestbui zit u eerst even naar lucht te happen. Tijdens het praten is plots uw lucht en geluid op. En als het hoesten geen negatieve invloed heeft op het functioneren van de luchtwegen, reageert uw blaas overgevoelig. U snapt eindelijk waar dat mens in de reclame het over heeft.

U bent verstandig en doet ook vandaag  uw dagelijkse dingen met de rem erop. Buiten die rem schakelt u ook uw juniorhulptroepen in. Zo komt u samen een heel eind vandaag.


Een voordeel van echt weinig puf hebben is dat u eindelijk weer eens tijd maakt om de #wot ook daadwerkelijk op donderdag te schrijven. U bent de afgelopen weken nog al wisselvallig geweest in uw deelname. Dit komt voornamelijk dat u het geregeld voor u uitschuift. U leest het woord met bijbehorend blog bij Martha, denkt na over het woord en gaat over tot de orde van de dag. De ideeën rond het woord dobberen  wel aan de oppervlakte, maar het duurt eigenlijk te lang voor u het bij de lurven grijpt en daadwerkelijk gaat typen. En ook hier geldt geregeld, van uitstel komt afstel.


In de avond gaat u nog eens goed zitten voor de deken van jongste en haakt twee kantjes. Kat Ivy houdt u gezelschap. Die vindt het helemaal niet erg dat de deken nog niet af is. Nu kan ze er heerlijk zelf op liggen.  

Maar het einde begint nu toch echt te naderen. Nog maar vier keer in het rond dan is hij af. Hou vol, hou vast.


Ik ga wel gewoon slapen
Zou ik hier mogen liggen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten