zaterdag 17 februari 2018

dagvoorbijhoroscoop 17-02-2018


Voor het eerst in lange tijd heeft u een ouderwetse hutnacht. U draait en woelt wat af, maar van slapen lijkt het niet te komen. Dat het feestje van oudste bij vlagen ernstig gezellig is draagt ook niet bij aan een goede nachtrust.
Dat feestje is trouwens niet de reden dat u wakker ligt. Toen ze elders aan het feestvieren waren sliep u ook niet.

Wanneer het tijd is om weer op te staan heeft u ernstig het gevoel dat u niet heeft geslapen. Het zullen vast wel een paar uurtjes zijn, maar u voelt zich geradbraakt.
Beneden gekomen heeft u weinig tijd om rustig bij te komen want de huiskamer is al weer gevuld met mensen die op tijd moeten vertrekken omdat ze moeten werken, sporten en/of leren. U moet oudste nog wat aansturen over wat schoonmaakwerkzaamheden en u zult zich even op de was moeten storten. Die is namelijk magisch verdubbelt in twaalf uur tijd.

Wanneer jongste en middelste naar de boerderij zijn en alle gasten zijn vertrokken wandelen oudste en u als zombies door het huis. Oudste voelt zich ook niet erg fit maar u vermoedt dat slaapgebrek daar maar een heel klein onderdeel van is.

De avond wordt gevuld met een Harry Potter-film. U bent wel vaker niet vlot en heeft de delen 3 tot en met 8 nog nooit gezien. Manlief had ze ook nog nooit gezien en toeval wil dat sbs weer eens alle films uitzend. Voordeel is dat u pas nog de boeken hebt herlezen en u dus volledig kan laten meevoeren door de beelden zonder veel moeite te hoeven doen de verhaallijn te volgen. Zeer geschikt voor uw alcoholloze katerkop.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten