zondag 4 februari 2018

dagvoorbijhoroscoop 04-02-2018

Het weekend verloopt relatief rustig. Jongste is logeren, middelste gaat zaterdag overdag naar de boerderij en manlief en oudste zijn zaterdagmiddag en zondagavond op pad.

U bent dit weekend dus veel op uzelf. Niet iets wat u betreurt. U vindt al uw mannen verschrikkelijk lief maar de rust om u heen brengt rust in uw hoofd. Ondanks dat u weet dat u er weinig aan kunt doen heeft uw gezondheidstoestand toch behoorlijk wat innerlijke onrust veroorzaakt. Toch een beetje schuldgevoel, een beetje een gevoel tekort te schieten en een pietsje angst dat er weer iets anders de kop op heeft gestoken. En het enige wat dat kan bestrijden is in alle rust en stilte leuke tijd met uzelf door te brengen.

Wanneer oudste en manlief terug zijn van het zwembad in Heerenveen hebben ze het alvast over de wedstrijden in Joure op zondag. Zoonlief kijkt even in zijn rooster en zegt dan: “Kwart over zes is de eerste wedstrijd.” Geen verrassing, hij heeft het al veel vaker over deze wedstrijden en hun tijdstippen gehad. Maar plots realiseert u iets. Manlief en de auto zijn dus de hele avond weg. Hoe moet jongste nou opgehaald worden?
Vandaag belt u uw schoonmoeder of ze kan helpen. Helaas niet in persoon maar haar auto staat wel tot onze beschikking. Gelukkig, zo gaat dat ophalen wel lukken.


Hoe fijn alle rust dit weekend ook was, u geniet als in de loop van de avond iedereen weer komt binnen druppelen. Het zijn misschien drukke, rare, bijzondere, aanwezige mannen, het zijn wel uw mannen. U mist ze als ze afwezig zijn. En ondanks dat u af en toe stapelgek van ze wordt, bent u stapelgek op ze. En apetrots.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten