zaterdag 10 februari 2018

dagvoorbijhoroscoop 10-02-2018

Het lijkt een rustige zaterdag te worden. Middelste en jongste gaan naar de boerderij, oudste heeft een vrij weekend en manlief heeft een vrije zaterdag. U heeft u net aangekleed om de hond uit te gaan laten als oudste plots de kamer in stapt. U bent nog al verbaasd hem al op te zien want u weet dat oudste tot zeer laat heeft zitten gamen. Zal hij een afspraak vergeten zijn?

Maar nee, hij is niets vergeten. Hij komt op de kalender kijken of zijn vader vandaag vrij is en of er belangrijke afspraken opstaan. Hij begint met uitleggen maar wordt ruw onderbroken door de telefoon. U neemt op en kan de telefoon meteen doorgeven aan oudste.

Manlief stapt de kamer binnen en oudste onderbreekt direct zijn telefoongesprek. Dan wordt alles duidelijk. Er is een scheidsrechter uitgevallen en ze hebben oudste gevraagd in te vallen. Hij wil graag maar zal eerst moeten weten of zijn vader mee kan omdat hij anders geen vervoer heeft. Manlief kijkt u vragend aan, u denkt snel na en knikt dan dat het wel kan. De planning zal even om moeten maar er iets niets wat problemen zal opleveren.


Wanneer de meest noodzakelijke zaken gedaan zijn kunnen vader en zoon weer op pad. Beide genieten ervan. Zowel van het scheidsrechteren en supporteren als de gezamenlijke onderneming.


In de tijd dat zij met hun hobby bezig zijn, gaat u met die van u aan de slag. Een soort van. Uw hobbybenodigdheden hebben zich nogal uitgesmeerd over de woonkamer. U neemt de tijd deze eens flink op te ruimen, uit te zoeken en herorganiseren. Een flinke klus maar een die u niet erg vindt. U houdt er wel van, kleuren sorteren, garens opbergen, idee├źn ordenen. Ach ja, zo heeft ieder zijn hobby zult u maar denken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten