woensdag 7 februari 2018

dagvoorbijhoroscoop 07-02-2018

En weer zijn er zomaar twee dagen om. Dagen waarin er veel overlegd en gesproken is. Er is nog een kogel door de kerk maar het hoe en wat en wanneer is nog niet helemaal duidelijk en/of zeker, dus daarover later meer.


Duidelijk is wel geworden dat u de afgelopen jaren veel heeft bijgeleerd. Natuurlijk maakt u zich nog wel een beetje druk over keuzes van en voor de kinderen, maar u ligt er niet meer wakker van. U vertrouwt er meer en meer op dat alles wel op zijn pootjes terecht komt. Is het niet links om, dan wel rechts om.

Wat u ook zeker weet is dat uw kinderen nou eenmaal van bijzondere wegen houden. Gewoon rechttoe rechtaan opleidingen volgen is er niet bij. Ze weten het altijd interessant te maken met hobbels, vluchtheuvels, onverwachte afslagen, s-bochten en zelfs u-bochten.


U heeft het vast al eerder gezegd maar het is een feit dat uw kinderen alles behalve saai zijn. Zelfs gewone doordeweekse dagen doorspekt met sleur weten ze te kleuren. Gelukkig maar want u houdt wel van een beetje kleur.Geen opmerkingen:

Een reactie posten