donderdag 6 november 2014

dagvoorbijhoroscoop 6-11

En weer heeft u een goede nacht. En deze lijkt u goed gedaan te hebben. U voelt zich eindelijk een beetje beter. Daar gaat u maar eens van genieten. Maar eerst maar eens even een sopje door het huis smijten. Daar zijn een aantal deuren wel aan toe.

Wanneer de deuren weer wit zijn, alle honden-, katten- en geknipte haren weer zijn opgezogen en de wasmachine weer eens gevuld, besluit u dat u ernstig flauw bent van uw bijna kleurloze haar. U heeft haarverf in huis, u had allen nog niet eerder puf, zin of tijd gehad. Nu wel.
Een uurtje later weer een sprekende haarkleur. U voelt zich meteen een stuk minder kleurloos en stuk meer sprankelend. U trekt meteen ook een kleurrijk jurkje aan. De beschutte kleuren die al weken draagt moeten ook maar even in de kast blijven. Het wordt tijd dat u de slingers weer eens op hangt zodat u in ieder geval het leven kan vieren. Of het nou een feestje is of niet.

Vanavond hoeft manlief niet op tijd de deur uit. Vannacht is hij vrij. Dat maakt u blij. Zo kunt u nog even wat tijd samen doorbrengen voor hij zondag naar Duitsland vertrekt. En zo kan hij morgen mee de jongens naar het logeerhuis brengen. Voor de jongens een net wat natuurlijker afscheid dan ’s morgens vroeg terwijl ze zich naar school haasten. U ziet er al tegenop manlief 6 dagen te moeten missen, zij zien hem een volle week niet.

Morgen komt er geen dagvoorbijhoroscoop. Na het wegbrengen van de jongens rijden manlief en u namelijk door naar Amsterdam voor een concert van Linkin Park. Tenminste, als u niet vergeet de kaartjes uit te printen. Anders wordt het een erg duur patatje en via een zeer ruime omweg vroeg weer thuis.1 opmerking:

  1. Ik wens jullie heel veel plezier vanavond! En gewoon rustig aan volgende week. Ik ga hetelfde doen ;)

    BeantwoordenVerwijderen