dinsdag 11 november 2014

dagvoorbijhoroscoop 10-11

Het is toch wat met u en goed slapen. Het lijkt maar geen goede gewoonte te willen worden. Ook deze nacht wordt u veelvuldig wakker. Maar deze nacht komt het wel heel beroerd uit. U was deze uitdagende week  graag iets meer uitgerust begonnen. Aan de andere kant, zo wordt de uitdaging natuurlijk wel nog wat uitdagender.

De dag start al vroeg. En ondanks wat kleine hobbels loopt het niet onaardig. Jongste komt vlak nadat u uit bed bent al beneden, oudste staat ook al om zeven uur beneden en ook middelste is redelijk vlot. Nadeel hieraan is dat u zich om half acht wanhopig afvraagt waarom er nog niemand weg hoeft. U bent sinds u uit bed bent gestapt nog geen moment alleen geweest, er is geen tel geweest dat er niet iemand aan het praten was en ondertussen staat dan ook nog de tv overal doorheen te tetteren. Drie dingen die elk individueel al een ernstig slechte invloed hebben op uw ochtendhumeur. Gelukkig vertrekken alle zonen twintig minuten later en duiken hond, katten en u terug op en in bed.

Helaas wordt u vandaag niet meer fit. U bent gewoon wat ziekjes. Jammer dat het op zo’n ongeschikt moment komt maar daar hebben virussen nou eenmaal een handje van.  U moet er gewoon maar het beste van maken, doen wat u moet doen en tussendoor proberen het virus een schop onder z’n kont geven. Of gewoon doen wat u moet doen, uzelf heel erg zielig vinden en heel veel rust pakken. Of een combinatie van al die dingen.

Over gewoon doen wat gedaan moet worden gesproken, u mag  vandaag met jongste naar de manege. Niet uw grootste hobby, maar ook best sneu voor jongste. Nu moet hij helemaal zelf de box in en het paard opzadelen.
Geen vader die het dier voor hem aan de kant duwt, het zadel op de rug legt en aan singelt. Alleen een nukkige broer die hooguit het hoofdstel om doet omdat jongste daar echt niet bij kan bij dit paard. Na zo’n avondje is jongste weer extra blij met zijn papa.

 Over papa gesproken, u krijgt een mailtje van manlief dat alles goed is. U bent erg blij met het berichtje. Het stelt u een klein beetje gerust terwijl u niet eens besefte dat u zich zorgen maakte. Zo ontzettend is u  zorgen maken uw tweede natuur. Geen wonder dat een goede nachtrust zo’n enorme utopie voor u is.


1 opmerking:

  1. Ik ben allergisch voor de avond, dan kak ik meestal in. Ik lig er niet meer wakker van hoor. Beterschap.xxx

    BeantwoordenVerwijderen