zaterdag 22 november 2014

dagvoorbijhoroscoop 21-11

De vrijdag verloopt heerlijk rustig. U rommelt wat in huis. U maakt her en der wat schoon. U wast wat en u begint voorzichtig aan een nieuw hobbyproject. Niet dat alle andere projecten al helemaal af zijn, maar een is een kwestie van zin maken voor de afwerking en een ander heeft materiaal te kort en ligt dus even stil. Goede excuses om iets nieuws op te zetten.
Ondanks dat het een relatief simpel projectje is mag u veelvuldig een toertje uithalen. In de middag legt u het dan ook maar even aan de kant. Een hobby is leuk maar het is wel de bedoeling dat het ontspannend blijft.

Ondertussen checkt u voor de zoveelste keer de afgelopen dagen of er nog katten als gevonden zijn gemeld bij Amivedi. Eddie is nu wel heel lang weg. Maandagmiddag nam hij onverwacht een verkeerde afslag Elke dag wordt er meerdere keren intensief gezocht, maar tot nu toe is hij spoorloos. U bent er ondertussen wel van overtuigd dat Eddie bij zijn geboorte is vergeten zijn Tomtom te upgraden. Dat of zijn innerlijke gps is niet in orde.
U besluit Eddie als vermist te melden, ook via twitter en facebook. Dan vanavond posters printen en met de jongens in de buurt ophangen.
Een paar uur later, wanneer u uw laptop pakt om de posters te gaan printen, ziet u dat u misschien beet heeft. Een facebookvriend heeft een facebookvriend die en bij ons in de buurt woont en een kat gevonden heeft die op Eddie lijkt. U gaat meteen langs maar helaas is er niemand thuis. Maar dankzij facebookvriend weet u contact te leggen en anderhalf uur later gaan de jongste twee zonen en u gewapend met de reismand opnieuw op pad. En u bent dolblij want deze mensen hebben inderdaad Eddie gevonden. En weer kunt u hem gezond en wel thuis brengen. Maar maandagmorgen wordt er wel meteen een afspraak gemaakt voor het aanbrengen van een chip. Eens zien of ze die ook met waar-is-mijn-kat-functie of besturing op afstand hebben.1 opmerking: