woensdag 19 november 2014

dagvoorbijhoroscoop 19-11

U start de dag zo rustig mogelijk. U voelt u misschien wel al een stuk fitter dan u de afgelopen tijd deed, maar u moet maar niet meteen gaan overdrijven. Helemaal niet omdat vandaag een lange dag gaat worden.
Vandaag zal het onderwijspark officieel geopend worden door koning Willem-Alexander. En dat is best een beetje spannend. En niet alleen voor u. Ook middelste is net een tikkeltje drukker dan anders. Wanneer hij en zijn broers de deur uit zijn merkt u hoeveel energie zijn drukte u heeft gekost. U twijfelt even maar gaat toch nog even wat slaap pakken. U zult het nodig hebben.


Aan het begin van de middag komt oudste thuis. Hij heeft besloten niet het bezoek van de koning in de sporthal via schermen te bekijken maar deze tijd te benutten voor wat huiswerk. Tja, ieder zijn keuze. Ondertussen bent u gereed voor vertrek. En een aantal mensen had om een foto van uw jurk gevraagd. Een selfie lukt niet. En u heeft geen grote passpiegel om te gebruiken. Maar oudste is nu wel thuis. U stoort hem nog even voor u weg gaat zodat hij snel wat foto’s van u in de jurk kan maken. U post ze nog snel even en gaat dan echt op weg.


De opening zelf was bijzonder om mee te maken. Geen groot spektakel, geen poespas en geen gedoe, maar toch bijzonder. Zelf heeft u geen contact met de koning maar wanneer de koning naar het Drenthe College is, hoort u van de directrice van De Ambelt dat middelste de koning heeft ontmoet en samen met wat medeleerlingen hem heeft gesproken.(foto’s volgen hopelijk snel). Volgens hemzelf niet bijzonder maar dat het impact heeft gehad merkt u thuis. U bent rond bedtijd blij dat het huis nog staat en er buiten het pleisterwerk rond wat deuren niets is gesneuveld. Stiekem toch een tikje overprikkeld. Maar wel een herinnering die niet veel mensen met hem delen.1 opmerking:

  1. Ik zeg dan altijd maar, hij is weer een ervaring rijker. De jurk is echt mooi geworden hoor.

    BeantwoordenVerwijderen