zondag 23 november 2014

dagvoorbijhoroscoop 23-11

Een lekker luie zondag, dat wordt het vandaag. U begint met flink uitslapen en lang wakker worden. Ook daarna doet u bar weinig. Veel verder dan een paar keer de wasmachine aanzetten, wat was ophangen en de droger aanzetten komt u niet. En u vindt het wel best. Soms is kiezen voor niets doen het beste wat u kunt doen. U wordt er vandaag in ieder geval heel gelukkig van.
Aan het begin van de middag zet u alvast het avondeten op. U eet vandaag erwtensoep en u vindt nog steeds dat dat lekker lang moet pruttelen. Hoe langer hoe lekkerder. Jammer dat u gisteren geen tijd had om de soep vast te maken. Maar uiteindelijk smaakt de erwtensoep vandaag ook best aardig. En het allerprettigst is toch wel dat alle zonen (ja echt alle zonen) de soep proeven en goed keuren. Het biedt perspectief voor de toekomst dat ze alle drie bereid zijn iets waarvan ze denken dat ze het smerig vinden te proeven en hun mening te heroverwegen.
Na de avondwandeling met de hond maakt u het zich gemakkelijk en neemt u voor een flink aantal toeren te gaan haken aan uw tussendoor-project, zodat het ook echt een tussendoorproject blijft. Doordat u enorm aan de klets raakt met oudste zoon die even beneden wat komt drinken loopt uw planning net even anders, maar het is wel heel gezellig. Ach, ook zo’n tussendoorprojectje kan best wel even blijven liggen en wachten. Komt wel goed. En anders maar niet.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten