woensdag 5 november 2014

dagvoorbijhoroscoop 5-11

Eindelijk een nacht waarin u goed slaapt. Zo goed dat u domweg niet wakker kunt worden. U doet wel een poging, maar dat mislukt al voordat u bij de trap bent. Uw hoofd draait, uw oren doen pijn en u bent koortsig. Ja, de man met de hamer is vannacht langs geweest. Geef het maar op, dit kunt u niet winnen. En eigenlijk wilt u dat ook niet. U doet uw plicht, roept oudste en meldt hem meteen alles wat zijn vader net daarvoor aan u heeft verteld zodat hij zonder uw hulp de deur uit kan en gaat terug naar bed.
Wanneer het u later wel lukt om op te staan bent u nog steeds groggy en koortsig, maar u bent er van overtuigd dat u de weg naar herstel weer eens bent ingeslagen. Misschien dat het dit keer ook echt gaat lukken dit al heel lang sluimerende virus volledig te verslaan. Het zou u zeer gelukkig maken.

Omdat u zo’n dag heeft doet u het maar weer eens rustig aan. Nou ja, een soort van. Zoveel als mogelijk is met de agenda van komende dagen. Want u heeft nog wel wat voorbereidingen te treffen voor het logeerweekend van de jongsten, een te bezoeken concert, oudste vrijdagmiddag en avond alleen thuis, zaterdag een wedstrijd in Dokkum en manlief die zondagmorgen voor een week naar Duitsland vertrekt. Vandaag maar eens zorgen dat ze allemaal schoon goed aan en mee kunnen. Terwijl de machines het werk doen kunt u doen alsof u rustig aan doet. 


Na het eten komt de kapster aanwaaien. Altijd gezellig. Ze zorgt ervoor dat iedereen er weer netjes bijloopt en dat middelste, die altijd bijzondere kapselwensen heeft, weer helemaal gelukkig is. Eindelijk heeft hij zijn zinnen opeen kapsel gezet wat echt bij zijn haar past. Gewoon precies zoals hij het wil, kan het. Het gaat wel wat potten gel kosten maar stoer is het. 

1 opmerking: