dinsdag 18 november 2014

dagvoorbijhoroscoop 18-11

Vandaag heeft u een missie. U wilt uw jurk maken. Nee, u moet en u zal uw jurk maken. U zal alles op alles zetten om de jurk af te krijgen. Daarom staat u al snel na het ochtendritueel in de buurtsuper voor een naaimachinelampje. Want dat is toch wel het grootste obstakel.
Wanneer u thuis komt wil u meteen aan de slag gaan. U moet het beginnen nog even uitstellen want u heeft maar net het lampje in de machine gedraaid wanneer de telefoon gaat. Tijd voor de dagelijkse update over uw vader. De jurk zal nog even moeten wachten.

Een half uurtje later gaat u aan de slag. Het patroon is niet heel ingewikkeld maar wel behoorlijk bewerkelijk. U bent dan ook best tevreden als u aan het begin van de middag de voor- en overslagpanden in elkaar heeft zitten. Met een slag om de arm gaat u er op vertrouwen dat u morgen niet uw reservekloffie aan hoeft.
Niet dat dat een grote ramp zou zijn, maar u wilt toch wel heel graag de jurk aan die nog steeds in onderdelen op uw werktafel ligt. Het zijn alleen wel al veel minder onderdelen dan toen u vanmorgen begon. Dit kon wel eens helemaal goedkomen.
Gelukkig maar want u heeft toch ook nog wat andere dingen te doen vandaag. Er zal toch gegeten moeten worden.


Na het eten gaat u snel weer aan de slag. Met resultaat. Het lukt u. De jurk is af. Zonder problemen, zonder foutjes, zonder slordigheidjes. En hij is nog mooi ook. Dat weet u heel zeker want toen u het eindresultaat aan manlief showde was zijn spontane opmerking: ”Ik vind ‘m leuk.” Een groter compliment bestaat niet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten