woensdag 12 november 2014

dagvoorbijhoroscoop 11-11

En alweer mag u een beetje beter slapen. Helaas voelt u zich nog steeds niet fitter. Toch maar weer kalm aan doen vandaag. Wat extra slaap pakken. Nog maar wat hobbyen. Nog maar zo’n dagje. Het gaat nog bijna gewoonte worden.

U merkt vandaag wel dat het voor de jongens een soort van gewoon begint te worden dat papa afwezig is. Een ontwikkeling waar u niet onverdeeld blij over bent. Nu het niet meer zo bijzonder is, zijn ze ook minder gemotiveerd samen met u de week zo goed mogelijk door te komen namelijk. Misschien maar wat bijzonders plannen voor morgen of overmorgen. En sowieso beginnen met aftellen.
Nog maar drie nachtjes(en dan bij voorkeur slapen) dan is manlief weer thuis. En dat is een heel fijn vooruitzicht. Want het gemis is dit maal heel groot. U kunt merken dat u mentaal nog lang niet weer weerbaar bent. Want dat het daardoor dit keer zo zwaar valt had u van tevoren al bedacht. En op zich had u zich er behoorlijk tegen gewapend. Goede afspraken met de jongens, duidelijk dat u een stapje extra van hen verwacht en de verwachtingen die u uzelf oplegt juist wat verlaagd.
Maar toch valt het tegen. Natuurlijk bent u wel vaker enkele dagen niet bij elkaar geweest. U bestaat ook niet enkel dankzij uw man. U bent ook niet onvolwaardig zonder hem. U bent zelfredzaam zat om dit gewoon te kunnen doen. Maar uw hart heeft het er heel moeilijk mee dit keer. Uw hart wil niet alleen. Uw hart wil niet zelfredzaam.
 Uw hart wil manlief naast u hebben. Veilig en wel. Het liefst saai in de sleur, want manlief is een gewoontedier, die gedijen het best bij sleur. En dat is wat uw hart ( en uw controlfreaktrekje) het allerliefste wil, dat manlief goed gedijt.
Zo, genoeg gemutst voor vandaag. Tijd om weer de realiteit in te stappen. Schouders er onder en door. Nog drie dagen vroeg op en lang door, dan zit het er weer op.Geen opmerkingen:

Een reactie posten