donderdag 27 november 2014

dagvoorbijhoroscoop 27-11

En weer zijn er zomaar twee dagen voorbij. En het begint wat saai te worden maar weer waren het best aardige dagen. En het waren ook heel aardige nachten waarin u aardig wat gemiste afleveringen van tv-series hebt gekeken. U bent op een serie na zelfs helemaal bij geraakt. Zo is dat wakker liggen toch nog ergens goed voor.
Het valt u wel op dat het ‘s nachts behoorlijk koud is. Een fleecevestje en het dekbed is niet voldoende om aangenaam warm tv te kijken. Wat bent u nu blij met die omslagdoeken die u de afgelopen tijd heeft gehaakt. U slaat ze om, blijft lekker warm, valt in slaap, doet de doek in de was en pakt de volgende avond een andere. Of een poncho. Of een deken. U heeft voldoende voor handen.

Overdag houdt u zich leuk bezig. Niet alleen bent u bezig met verschillende dingen voor uzelf fabriceren, u mag ook twee van uw zonen kleden voor hun gala. En dat nemen de heren zeer serieus. Het zijn beiden echte zonen van hun vader. Ze willen niet underdressed voor de dag komen en zijn een tikje ijdel. En dat maakt u erg gelukkig. Want u kunt daar wel van genieten, mannen die goed voor de dag willen komen. En u mag shoppen.

Met oudste gaat u de stad in en loopt diverse zaken af. Hij is niet moeilijk maar heeft ook wel een heel duidelijk idee over wat hij wil. En dat lukt. Al kost het wel een beetje moeite om de juiste snit van jasje te vinden voor die waterpoloƫr. Maar de rest is een eitje.


Voor jongste kijkt u eerst online. En al snel valt uw oog op iets wat hem zeker zal bevallen. En vlak daarna een nette broek die hem zomaar zou kunnen passen. Waar oudste wat moeite heeft met het vinden van de juiste maat omdat de schouders in verhouding ietwat breed zijn, kost het bij jongste juist moeite omdat zijn taille een tikkeltje smal is. Maar deze broek lijkt vrij smal. Misschien hoeft hij hier geen vijftien centimeter met een riem aan te snoeren.
Zelf vindt hij uw keuze helemaal goed en dus bestelt u de kleding. U hoopt van harte dat ze hem goed passen want hij is nu al helemaal aan het stuiteren van blijdschap.


Woensdagmiddag gaat u wel samen met jongste op pad maar niet shoppen. U stopt onderweg wel bij een winkel maar dat is om garen te kopen voor een trui die uw moeder voor u wil breien. U gaat samen bij uw ouders langs want uw vader is thuis uit het ziekenhuis. Het is hem gelukt. Hij mocht maandag naar huis. Dat is goed nieuws natuurlijk, maar hij is er nog lang niet. Sowieso mag hij tot en met de kerst antibiotica slikken. En natuurlijk is hij erg moe van de operatie en het bevechten van de infectie. Maar hij is op de goede weg om over vijf weken 65 te worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten