maandag 3 november 2014

dagvoorbijhoroscoop 3-11

Zo zeg, wat heeft u een hut-nacht gehad. Tussen 23 en 8 uur heeft u bijna alle cijfers voor de dubbele punt van uw wekker gezien. Bijna, want u kunt zich niet herinneren dat u zes uur nog wat heeft geregistreerd. Wanneer manlief na zijn nachtdienst dan ook in bed stapt besluit u te proberen nog een hazenslaapje te doen. Uiteindelijk is acht keer een uur slapen ook acht uur slaap. Toch?

Nou ja, dat u vandaag moe bent zal iedereen wel snappen. Gelukkig heeft u geen drukke dag. U hoeft alleen maar te zorgen dat oudste op tijd op school is voor zijn toets van de dag (hij moet er om 13.15 zijn dus dat zal toch vast wel lukken), U moet middelste en jongste opvangen als ze uit school komen en ze hun klussen van die dag laten doen en u moet zorgen dat het eten op tijd op tafel staat. U heeft een makkie!

En zelfs vanavond kunt u nog steeds beamen dat vandaag een makkie was. Ja,  u bent doodop. Ja, U staat op omvallen. Ja, u zou denken dat u dan nu wel zou kunnen slapen. Maar u maakt zich geen illussies meer. Inderdaad, u stort vanzelf een keer in, maar tot die tijd moet u geduld hebben. U kunt de slaap niet afdwingen. Hopelijk wel verleiden.2 opmerkingen: