dinsdag 9 februari 2016

dagvoorbijhoroscoop 9-2

De planning is vandaag weer mooi vol gelopen. Omdat u gisteren op uw manier te druk was om te gaan zwemmen staat dat vandaag bovenaan de agenda. En het is heerlijk. Even flink in beweging zijn  kan echt bevredigend zijn. En vandaag is het dat.

Na het zwemmen heeft u even tijd om te eten. Niet al te veel want u mag al snel weer uw jongste chauffeuren. Dat komt goed uit, want dan kunt u hem even spreken zonder bemoeierig gedoe van zijn broers. Jongste heeft af en toe wat puberkuren en moet daar af en toe flink op aangesproken worden. Dan maakt hij zich net iets te makkelijk van de dingen af en levert slordig werk. Erg onnodig en bij tijd en wijle knap irritant.

Thuis neemt u even tijd voor uzelf. U start uw nieuwe project. U bent niet meteen tevreden over het resultaat. Na wat puzzelen en proberen met verschillende maten haaknaald bent u dat wel. En dan is het al weer tijd om het eten op te zetten want er moet vanavond nog iemand paardrijden.

Na het bezoek aan de manege zet u zichzelf nog even flink aan het hobbyen. U haakt de eerste granny van het nieuwe project af. U haakt eindelijk het snaveltje voor het tweede knuffeltje. En u borduurt oogjes.


Borduren is een van die dingen die dan weer niet tot uw hobby’s hoort. Maar soms is het onontkoombaar. Dan moet zelfs u er aan geloven. Helemaal tevreden met het eindresultaat bent u niet maar u bent zeker ook niet ontevreden. Het ziet er ondanks de fouten best aardig uit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten