maandag 15 februari 2016

dagvoorbijhoroscoop 15-2

Ook vandaag is het weer vroeg dag. Middelste en oudste moeten op tijd weer op school zijn en jongste mag weer met u mee naar de huisarts. Gisteren had u al gezien dat de wond ietwat begon te ontsteken dus u was erg benieuwd wat vandaag het verdict zou zijn.
Het valt mee. De ontsteking is niet verergerd. Maar het is duidelijk dat het tijd wordt dat de hechtingen eruit gaan. Maar omdat de wond nog steeds niet helemaal dicht is en er wel wat pus in zit worden er nu hechtpleister op geplakt. Er gaat nog wel een verbandje om heen maar dat mag er over twee of drie dagen afblijven. Tegen die tijd zullen de hechtpleisters ook vanzelf loslaten en zal de boel hopelijk verder goed genezen.
Het zal tijd worden ook. Het is onderhand al dik tien dagen geleden dat hij zich gesneden heeft. Het wordt hoog tijd dat hij weer kan beginnen met het gebruiken van die hand en vinger. Maar voorlopig zit kickboksen er nog niet in.

Oudste gaat vandaag ook even langs bij de huisarts. Toch even checken of er niet ook een vervelend virus is blijven hangen die zijn vermoeidheid weinig goeds doet. En zoals eigenlijk wel verwacht mag hij bloed laten prikken. Omdat dit voor hem de eerste keer is gaat u met hem mee. Soms is het wel handig dat u de weg in het ziekenhuis goed kent en oudste daar doorheen kunt coachen. Het is niet druk in de prikkamer, u staat beiden al snel weer buiten. Oudste op weg naar huis, u naar de supermarkt voor boodschappen.

Na de boodschappen thuis te hebben gebracht haalt u jongste nog van school en dan gaat u zitten met de beentjes omhoog. U bent moe. Even verstand op nul en lekker haken. Al legt u dat even later ook aan de kant omdat u zich niet heel erg meer kunt concentreren. U bent echt moe.

Gelukkig gaat het na het eten beter en groeit het stapeltje met lapjes gestaag. U gaat lekker.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten