dinsdag 9 februari 2016

dagvoorbijhoroscoop 8-2

Tjonge wat start zo’n nieuwe week af en toe toch lastig op. Helemaal als u de nacht daarvoor niet al te best heeft geslapen. Maar rustig aan doen wat u moet doen dan vandaag.
In de ochtend betekent dat vooral de middag voorbereiden. Een boodschappenlijstje schrijft zich nou eenmaal niet zelf. Naast de boodschappen schrijft u met koeienletters KNUFFELVULSPUL.

In de middag stapt u in de auto om jongste van school te halen. Met die hechtingen is het verstandiger om niet te fietsen dus deze week zijn manlief en u zijn privé taxi.
Vanmiddag mag u met hem doorrijden naar de huisarts voor wondcontrole en een schoon verband. Het oude verband plakt een klein beetje aan de wond en u ziet dat het jongste flink zeer doet als het eraf wordt gehaald. Sowieso voelt het ontbreken van druk erg onprettig, geeft hij aan.
Erg raar is dat niet want de randen sluiten nog lang niet mooi aan. De huisarts geeft zelfs aan dat ze niet zeker weet of de hechtingen er vrijdag wel al uit kunnen. Dan moet de wond toch echt haast gaan maken met het genezingsproces.
Er is ook goed nieuws. Er is geen enkele aanwijzing  voor infectie of ontsteking. Het is een gelukje dat hij het hobbymes net die middag had gekocht en nog nergens voor gebruikt.

Na het huisartsenbezoek doet u boodschappen. En ondanks dat u het boodschappenlijstje thuis had laten liggen vergeet u het vulspul niet. U kunt vanmiddag lekker verder met uw projectjes.


De projectjes vorderen gestaag. U kunt ook lekker door want oudste kookt. Projectje een geraakt volledig af. Projectje twee wacht nog op geborduurde oogjes en een snavel. Dan gaat u beginnen aan uw nieuwe project. Dat met die kleuren die u een paar dagen geleden liet zien. Dat zal vast erg mooi worden.


p.s. u gaat hem wel iets langer maken
Geen opmerkingen:

Een reactie posten