donderdag 11 februari 2016

dagvoorbijhoroscoop 11-2

Vandaag is het uw beurt om op tijd op te staan en de zonen de deur uit te helpen. Daar hoort momenteel ook het fysiek wegbrengen van jongste bij want die mag nog steeds niet fietsen. En zo zit u voor acht uur al in de auto. Een tikje aan de vroege kant maar zo bent u precies voor de enorme drukte van basisschoolleerlingen aan. Wanneer u weer thuis bent gaat u meteen de hond uitlaten.

Als u dat gedaan heeft gaat u voldaan zitten. U voelt zich een hele Piet. Al goed bezig geweest en nog de hele dag voor u.
Dan slaat de vermoeidheid opnieuw toe. Net als gisteren dut u in. Alleen heeft u het vandaag zo koud dat u weer wakker wordt. U wilt eigenlijk ook helemaal niet slapen want u wilt vandaag veel doen. Maar keer op keer valt u in slaap, wordt u weer wakker en valt u weer in slaap. Dit heeft geen zin. U kunt beter lekker warm in bed gaan liggen en dan maar hopen dat u zich wat fitter voelt als u weer wakker wordt.

Met manlief heeft u afgesproken dat hij u mag wakker maken als u na twee uur nog slaapt. Dromenland is vandaag ver weg en het kost u grote moeite terug te keren naar de werkelijkheid. U heeft gelukkig wel tijd om goed wakker te worden. U kunt nog uitgebreid douchen voor u weer in de auto mag om jongste weer op te halen.

In de middag wordt de nieuwe tv bezorgd. De oude had al een tijdje een vlek in het beeldscherm maar de afgelopen weken weigerde hij ook op te starten. Wat begon met drie of vier keer de tv aan en uit te zetten voor het beeldscherm aan sprong werd langzamerhand een klus van vijf minuten. De kans dat hij heel binnenkort enkel een keer ‘poef’ zou zeggen en dan helemaal niets meer zou doen groeide met de dag. Hoog tijd voor een nieuwe dus.

Heel veel geeft u niet om functies en gadgets maar u wilde wel graag een smart-tv. En dan vooral omdat u dan erg makkelijk Netflix zou kunnen kijken. En u krijgt uw zin.


Nadat de tv op zijn plek is gezet en aangesloten sluit u direct een abonnement af. En tot uw grote
vreugd ziet u dat alle seizoenen van de opnieuw leven ingeblazen Doctor Who-serie hier te bekijken zijn.
Niet alleen u bent blij. Ook oudste maakt al plannen om zo snel mogelijk zo veel mogelijk afleveringen te kijken. Middelste is ook blij, maar dan vooral omdat hij al maanden zeurt om een Netflix-account.


De eerste drie afleveringen zijn bekeken. En ondanks dat de verslaving roept om meer blijft het daar vandaag bij. Morgen weer een dag. Echt waar. Vandaag niet meer. Morgen pas weer. Beloofd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten