woensdag 17 februari 2016

dagvoorbijhoroscoop 16-2

Vandaag is de laatste dag dat u jongste naar school brengt. Vanaf morgen mag hij weer zelf op de fiets. Dat is toch wel prettig. Het is geen groot probleem om hem te halen en brengen maar het betekent toch wel enige aanpassing van beide kanten. En u was beiden net zo gewend aan het zelfstandige bestaan. Gelukkig dan maar dat u vanaf morgen allebei weer ietsjes minder rekening met elkaar hoeft te houden. Ook fijn voor de katten want nu kan manlief met de auto naar het werk en nieuw kattenvoer mee naar huis nemen. Kunnen ze weer lekker kanen.

Wanneer u jongste heeft weggebracht heeft u al gemerkt dat u verre van fit bent. Ook niet raar aangezien u twee nachten op rij minder prettig heeft geslapen. Dat kan niet lang goed blijven gaan. Maar gauw zorgen dat u alsnog voldoende slaap krijgt. Of in ieder geval een beetje meer slaap. Terug naar bed dus.


Enige tijd later stapt u een stuk minder moe weer uit bed. Maar u weet dat dit niet de oplossing is, enkel een middel om een drukke periode te verwerken en voldoende energie te hebben de dagelijkse dingen te kunnen doen. Volgende week is er voor u weer iets meer rust. Dan komt het wel weer goed. Maar het is vast wel een goed idee om even kritisch naar uw agenda en wensenlijst te kijken en te beslissen waar u energie aan gaat besteden en wat u dan beter kunt laten. Het wordt weer tijd om keuzes te maken. Het kan bij u nou eenmaal niet altijd feest zijn. Gelukkig begrijpen de mensen om u heen dat heel goed.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten