maandag 29 februari 2016

dagvoorbijhoroscoop 29-2

Iets meer dan een week geleden werd u overvallen door een virus. Het bleek een naar en hardnekkig virusje te zijn. Na een week was u er bijna weer boven op maar zelfs nu bent u nog niet helemaal hersteld. En daar heeft u stevig van gebaald. Niet te lang hoor, want dat heeft geen zin. Maar u heeft toch wel eventjes uzelf erg zielig gevonden. Precies zielig genoeg om dit virus serieus te nemen en niet te snel al weer te veel te gaan doen.

Na ongeveer vier dagen ging u van flink geveld over naar de uitziekfase. Dat is best een fijne fase. Het is die fase waarbij je als kind op de bank onder een dekentje mocht liggen en je een klein beetje verwend werd. Dat heb ik bij mezelf gedaan. Lekker in mijn stoel gekropen en mezelf een klein beetje verwend met lekker tv kijken. De eerste dagen schiet het hard op in de serie die u aan het kijken bent.
Maar een stap verder in het ziek zijn proces wordt dat al een stuk minder. U heeft geen zin meer om alleen maar te zitten en te kijken. En dat is goed want zo blijft het zogenaamde binch-kijken een verwennerijtje voor als u lief voor uzelf moet zijn. Zoals afgelopen zondag, de dag nadat u naar de hobbybeurs in Assen bent geweest. U had het voor geen goud willen missen maar het heeft wel redelijk wat van uw reserves gevergd. Lekker bijtanken dus en nog maar weer drie afleveringen Doctor Who kijken.

Vanaf vandaag probeert u officieel beter te zijn. Dat is weer even wennen. Vooral ook omdat uw conditie nog fragiel was en u dus momenteel een klein beetje in de steek laat. Tja, maar weer gewoon de dag opdelen in stukjes en doseren dan.

En het lukt want vanavond blijkt dat u alles heeft gedaan wat u die dag moest doen. U schrijft zelfs weer een voorbijhoroscoop! Ja, het is officieel, het virus is verslagen! Dat mag u nu gaan vieren met een aflevering van uw favoriete serie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten