dinsdag 2 februari 2016

dagvoorbijhoroscoop 1-2

Er wacht u een huishouddagje. Vooral wacht er weer veel was. U vraagt zich serieus wel eens af of uw zonen gewoon de inhoud van hun kast bij de vuile was kieperen om u lekker bezig te houden. Dat lukt uitstekend.

Natuurlijk houdt u zich niet alleen bezig met de was. Er mogen ook weer boodschappen worden gedaan. Helaas is jongste vergeten door te geven wat er vanavond gekookt gaat worden dus u zult moeten wachten tot hij thuis is voor u dat kan gaan doen.
Tja, dan de tijd maar doden met sociale media. U kunt merken dat u een paar dagen wat minder actief bent geweest want u heeft zeer veel niet gelezen.
U ontvangt een berichtje van uw vriendin over uw blog van gisteren en realiseert u dat ze gelijk heeft over uw onrust. Iets om rekening mee te houden.
Verder zorgt u dat u een deel van de belofte aan uzelf vervuld en schrijft een blog. U haakt nog wat aan uw laatste project en dood zo prima de tijd tot u boodschappen kunt gaan doen.

Het eten smaakt u weer uitstekend. Jongste heeft dat koken aardig onder de knie. En ook al maakt hij dit keer een bekend recept, hij verrast u met zijn zelfredzaamheid. U kunt echt lekker andere dingen doen.

’s Avonds werkt u hard door aan uw project. U bent bij de laatste toeren aanbeland en wilt het graag afronden. Blijkbaar iets te graag. Hoe het kan is u een raadsel maar u komt net wat garen tekort om een tussentoer volledig te haken. Zelfs na toepassen van een oud trucje (uithalen en opnieuw haken, het garen is door de eerste keer wat opgerekt) lukt het niet de toer te voltooien. U kijkt nog eens in al uw draadjes en restjes maar nee, het garen is in beide kleuren die erin gaan op. Dan maar extra creatief en alvast wisselen naar het garen van de afsluitende toeren. Die bol is nog lang niet op.

Maar al met al is het dus niet gelukt om het project vanavond af te krijgen. Jammer, maar aan de andere kant, het garen voor uw nieuwe project loopt niet weg. Dat is er morgenavond ook nog wel. Begint u dan maar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten