zaterdag 6 februari 2016

dagvoorbijhoroscoop 5-2

Jongste heeft vannacht nog behoorlijk last van zijn gehavende vinger. Wat wil je ook met zo’n drukverband erom. Dat gaat kloppen als een zwerende vinger. Natuurlijk houdt ook een beetje zelfmedelijden hem wakker en dus mag hij naast u in bed kruipen zodat hij in ieder geval wat slaapt.

Vandaag mag hij ook thuis blijven van school. Hij mag niets doen met die hand en voorlopig mag het absoluut niet nat worden, dus twee uur agrarische techniek op de agenda is niet erg handig.
Op zijn eigen aandringen besluit u dat hij als hij de dag goed door komt vanmiddag gewoon naar het logeerhuis gaat.

Omdat jongste echt wel een tikje onthand is past u uw programma voor vandaag aan. Geen zwembad voor u vandaag. Dan maar verder met die vermaledijde was. En u heeft extra tijd om te haken. Uw project van afgelopen dagen is af. En u popelt om met iets nieuws te beginnen. Alleen twijfelt u sterk over waar u aan gaat beginnen.

U heeft wat grote projecten op stapel maar ook plannen voor wat kleinere dingetjes. De keuze valt op een van de kleinere projecten. Vooral omdat u wel weer eens zin hebt in priegelwerk. En die zin moet u gebruik van maken want zin in priegelwerk heeft u niet zo vaak.

En dus pruts u lekker wat weg tot het tijd is de jongens weg te brengen. En ’s avonds ook nog weer. Heel hard gaat het niet, dat gepriegel, maar het eindresultaat lijkt erg leuk te worden.Geen opmerkingen:

Een reactie posten