zondag 7 februari 2016

dagvoorbijhoroscoop 7-2

U haakt vandaag lekker door. Het eerste projectje is bijna af. Dan komt u tot de ontdekking dat u gisteren vergeten bent knuffelvulsel te halen. Dat is flink balen want nu kunt u project een niet afmaken. En natuurlijk is het bijna altijd koopzondag maar toevallig vandaag even niet. Bijna overvalt paniek u maar gelukkig weet u uzelf snel te kalmeren. U start gewoon met klein project twee.

Ook project twee gaat zeer voorspoedig. En al snel  loopt u tegen hetzelfde probleem aan als bij project een. Geen vulmateriaal. Gelukkig is er nog een onderdeel van dit project waar u wel mee verder kunt. En dan morgen maar snel naar de HEMA want uw handwerkwinkeltje is op maandag gesloten.

In de loop van de middag haalt manlief de jongste mannen weer op uit het logeerhuis. Middelste heeft het erg naar zijn zin gehad en jongste heeft zoals al verwacht zich best behoorlijk verveeld. Gelukkig werd hij een klein beetje verwend waardoor hij lekker films heeft mogen kijken. Alleen continu achter een scherm zat er niet in.
Jongste is er ook achter gekomen dat een hand minder kunnen gebruiken best wel onhandig is. Zo is het openen van flessen lastig. Het aantrekken van shirts gaat moeizaam. Zelfs eten gaat bij tijd en wijle lastig. En voor de rest mag je niks met die vinger. Morgen naar de huisarts voor controle en een nieuw verband . U bent benieuwd wat die te melden heeft over het gebruik van de hand.Geen opmerkingen:

Een reactie posten