woensdag 3 februari 2016

dagvoorbijhoroscoop 2-2

Middelste heeft vandaag een vrije dag. Daar is hij heel erg blij mee want na lang wachten van zijn kant heeft u gisteren een laptop voor hem besteld en die wordt vandaag bezorgd. Ondanks zijn vrije dag is middelste dus redelijk op tijd uit bed. U heeft wel verteld dat de laptop tussen 14.00 en 18.00 uur bezorgd gaat worden maar zijn enthousiasme en blijdschap maakt hem op tijd wakker. Wakker, enthousiast, blij, verwachtingsvol, zeer aanwezig en druk.
Even is zijn kinderlijke stuitergedrag omdat hij iets leuks verwacht wel leuk, maar na een goed uur begint het op uw zenuwen te werken. U bent blij dat het tegenwoordig een vent van veertien is die u (mits het huis goed voorbereid is) best even alleen thuis kan laten. Aangezien de andere zonen voorlopig nog niet vrij zijn besluit u lekker te gaan zwemmen. Even uit de energiecirkel van middelste.

Het zwemmen is lekker ook al voelt het water in het buitenbad door de stevige wind kouder dan anders. Dat voelt u vooral wanneer u weer naar binnen gaat. U heeft het voor het eerst koud nadat u buiten hebt gezwommen. Gelukkig is het bubbelbad warm en kunt u lekker warm douchen dus het leed is snel geleden.

Vlak nadat u weer thuis bent staat de pakketbezorger al voor de deur. Ondanks dat het nog maar net half twee is levert hij de zo ontzettend gewilde laptop af. Alsof hij het verwachtingsvolle verlangen van middelste had gevoeld en besloten dan maar eerst dat pakket af te leveren.

Middelste is blij en gaat meteen aan de slag. Na een kleine tien minuten stopt het overmatig vertellen wat hij aan het doen is en keert de rust in huis terug. Voor even, want vlak daarna komen alle anderen weer binnen druppelen en mag hij steeds weer opnieuw zijn enthousiaste verhaal afsteken. Ach, zo raakt hij zijn enthousiaste energie ook lekker kwijt. Kan hij waarschijnlijk vannacht gewoon slapen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten