vrijdag 26 november 2021

dagvoorbijhoroscoop 25-11-2021

 

In de ochtend zult u weer voor de wekker wakker worden. Weliswaar net voor de wekker, maar toch. En ondanks dat het gisteren toch even duurde voor u in slaap viel heeft u uw slaapuurtjes wel gehaald.

 

Na uw ochtendritueel kan u lekker aan de slag met de boodschappen. Deze zijn weer bezorgd en kunnen weer de kasten in. U blijft dat heerlijk vinden. Niet alles drie of vier keer door uw handen, geen gesjouw vanuit de auto naar huis. Gewoon alles in uw hal bezorgd, alleen nog afrekenen en opruimen.

 

‘s Middags gaat u weer aan de slag in de bieb. Vandaag mag u lekker met boeken sjouwen. Er is een kleine wijziging in de plaatsing van de boeken geweest met als resultaat dat bijna alle boeken ongeveer een rek mogen worden verplaatst. Hemel! Wat een werk levert dat op zeg. Zoals het er nu uitziet kan dit project zaterdag worden afgerond. En raad eens wie er dan mag werken? Ja, helemaal goed. Dat bent u.

 

Manlief heeft avonddienst dus in de avond heeft u tijd genoeg om uw verrassingsproject af te ronden. Dat deel zal nooit echt uw favoriete onderdeel worden maar alles is weer in elkaar genaaid en er is weer geborduurd. U moet nog wat andere dingen verzamelen maar dan kan uw surprise worden verzonden. Hopelijk lukt dat morgen dan kan u overmorgen de foto’s laten zien. Nu eerst nog een van het begin van de avond.


 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten