zondag 14 november 2021

dagvoorbijhoroscoop 14-11-2021

 

Deze dag zal geen aanlummeldag worden. Wel doet u nog heerlijk kalm aan. Het is zondag dus dan mag dat. Op andere dagen trouwens ook best hoor, daar moet je niet te moeilijk over doen.

 

Het is wel een beetje een eigenaardige dag. Wanneer u uit bed komt zit manlief al in de sportschool. Geloof me, dat is op zondag meestal niet zo’n vroege vogel. Maar hij heeft een goede reden. Gisteren kon door omstandigheden het sporten niet doorgaan dus moest hij dat verplaatsen naar vandaag. Helaas kon dat niet naar de middag verplaatst worden want dan moest hij al werken.

U heeft manlief dus enkel in het wilde gespot tijdens zijn maaltijd. Wel leuk om hem nog even te spreken. Tis namelijk best een leuke vent.

 

Middelste had weer eens een avondje bij vrienden. Toeval wil dat dat in Dedemsvaart was en dat daar uw moeder woont. Moederlief is helaas ziek maar geluk bij een ongeluk kan haar kleinzoon vandaag even boodschappen voor haar halen. En als oudste dan middelste weer op gaat halen kan hij ook even naar oma zwaaien.

 

Jongste mag in de middag ook weer aan de slag. Niet met de klussen die thuis op haar wachten maar met een vriendelijk gezicht onder haar mondkapje bij de McDonalds.

De helft van deze zondag zit u dus alleen thuis met hond en kat. Niet erg hoor. Zo stoort niemand u bij het tellen van de haaksteken. En het autootje schiet lekker op. De carrosserie is klaar, de koplampen liggen er naast, de kerstboom is af, de wielen moeten nog even in elkaar dan kan het monteren beginnen. U heeft goede moed dat u morgen het eindresultaat kan showen.

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten