woensdag 24 november 2021

dagvoorbijhoroscoop 23-11-2021

 


Ook de afgelopen nacht slaapt u prima. U ligt al wat minder lang wakker en wordt bijna niet meer wakker in de nacht. Nog wel aan het begin van de ochtend maar dat kan ook uw controlefreak-inborst zijn omdat rond die tijd uw kinderen de deur uit gaan. Maar daarna slaapt u altijd nog even erg lekker.

 

Ook deze ochtend droomt u nog lekker een uurtje nadat u jongste hebt horen opstaan. Na dit uurtje staat u nog niet op maar gunt het uzelf nog even lekker te dommelen. Dat is niet lui, ook dat is gewoon een beetje lief zijn voor uzelf. Al die dingen  die u vandaag van uzelf moet doen kunnen ook wel na dit dommelen.

Wanneer u wel opstaat zult u uzelf bewijzen dat u gelijk had. Alle dingen worden gewoon gedaan, alleen een beetje later dan normaal. Ziet u wel dat lief zijn voor uzelf geen negatieve gevolgen hoeft te hebben?

 

In de middag spoort u uzelf aan te gaan sporten. U staat niet te springen van enthousiasme maar weet dat u in beter niet teveel tijd tussen de trainingen kan laten. Dan raakt u uw motivatie snel kwijt. En die heeft u hard nodig om in de sportschool te geraken. Als u daar eenmaal bent lukt het altijd wel. Soms heeft u het zelfs naar uw zin, maar voordat u er bent kan nog wel eens wat voeten in aarde hebben.

 

Overdag haakt u nog wat aan uw project, in de avond laat u het even voor wat het is. Het zijn veel kleine onderdelen met veel telwerk daar moet u echt even uw hoofd bij hebben. Het zijn er weliswaar niet veel meer maar u doet het liever in één keer goed dan een paar keer bijna goed.

In plaats daarvan kijkt u met manlief wat achterstallige serie-opnames. De opnamelijst loopt namelijk aardig vol. Dat komt ervan als u avond aan avond haakt en manlief darten kijkt. Gelukkig begint het volgende toernooi vrijdag pas weer.

 

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten