woensdag 10 november 2021

dagvoorbijhoroscoop 10-11-2021

 

Nadat u gisteren een #wot publiceerde realiseerde u zich dat het een week geleden was dat u voor het laatst een blog publiceerde. Onbedoeld maar niet geheel zonder reden.

Waar u op maandag nog gewoon moe was na een extra dienst in de bibliotheek en de Harry Potterfilm was u dinsdag te ziek om uw hoofd helder genoeg te krijgen een voorbijhoroscoop te schrijven. En dat bleef u meerdere dagen. Pas sinds dit weekend gaat het beter. En pas sinds vandaag durft u te zeggen dat u er bovenop bent. Wat een vervelend griepachtig virus had u te pakken!

 

Maar nu het hoofd weer helder genoeg is om zinnen te formuleren en lang genoeg te onthouden om ze op te typen zult u zich weer gaan wijden aan uw dagvoorbijhoroscoop. Niet dat u erg veel beleeft maar u kunt beter starten dan het laten liggen. U wilt niet het risico lopen dat van uitstel afstel komt.

 

U brengt deze dag door met heerlijk aanklunsen. U doet een wasje, ruimt de vaatwasser uit en in, u kookt, u haakt en u knipt stof voor de adventskalender die u wilt maken. Geen erg hoogdravende bezigheden maar ze houden u leuk bezig en aardig van de straat.

En u kunt wel doen alsof u een hele pief bent maar u merkt aan veel dingen in uw lijf nog aardig goed dat u het behoorlijk te pakken hebt gehad. U bent bij tijd en wijle nog enigszins hobbelig op de beentjes. En dit keer niet omdat ze te kort zijn om iemands tempo bij te houden. Hoewel, u moet echt af en toe op de rem om uzelf niet voorbij te hollen. Echt, er gaat niets boven kalmpjes aan steeds een beetje meer, sneller en verder. Kleine stapjes.Niet te snel willen.Geen opmerkingen:

Een reactie posten