woensdag 17 november 2021

dagvoorbijhoroscoop 17-11-2021

 

Zo opgetogen als u gisteren was over het slapen zult u vandaag niet zijn. Het leek wel alsof u de goeden had verzocht. Draaien, woelen, raar dromen, wakker liggen, alles passeerde vannacht de revue. Dat u toch op tijd op was lag er meer aan dat u manlief na zijn nachtdienst niet wakker wilde woelen dan dat u daadwerkelijk wakker en uitgerust was.

 

Ondanks de slechte nacht loopt uw dag als vele anderen. U doet wat in huis, bezoekt sociale media, doet wat spelletjes op uw telefoon, u belt met uw moeder die weer wat lijkt op te knappen en u gaat naar de sportschool. Vooral dat laatste bent u trots op. U voelt zich namelijk helemaal niet in goeden doen. Dat u toch bent gegaan is een overwinning op uzelf. Of het was een domme zet omdat u te streng voor uzelf was maar tijd zal het leren.

 

Na het sporten gaat u nog even op de fiets naar de stad voor wat dingetjes die u nog moest halen. Dan merkt u wel dat sporten zoden aan de dijk zet. U fietst een stuk makkelijker dan enkele maanden geleden. Lichtpuntje geteld.

 

In de avond wilt u wat gaan haken maar u merkt dat uw hoofd moe is. De concentratie is ver te zoeken. Om onnodig werk en de frustratie van uithaalwerk voor te zijn houdt u het bij tv kijken. En u gaat voor uw doen vroeg naar bed. Hopelijk is u vannacht rust gegund.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten