dinsdag 16 november 2021

dagvoorbijhoroscoop 16-11-2021

 

Met slapen gaat het blijkbaar de goede kant op want u zult ook vandaag voor de wekker wakker zijn. Nou kan het natuurlijk zo zijn dat de wekker te laat staat maar voorlopig bent u tevreden met het tijdstip. Niet iedereen hoeft een ochtendmens te zijn.

 

Hoewel u in herhaling dreigt te vallen merkt u nog steeds dat dat nare virusje uw energievoorraad behoorlijk heeft gekraakt. Het sporten van gisteren heeft ook weer een flinke hap genomen. Het is niet heel ernstig maar u merkt dat u vandaag uw energie behoorlijk mag managen. Maar dat gaat u goed af. Goed genoeg in ieder geval.

 

In uw omgeving is het nog steeds wat onrustig. Kinderen die wel gaan werken, kinderen die niet hoeven te werken, kinderen die naar afspraken moeten gebracht door andere kinderen, een zieke moeder, een man die vandaag wisselt tussen late en nachtdienst. Knap dus dat u aan rust toekomt.

 


U bent trouwens erg opgetogen. U denkt het recept van de 'gerezen tulband' die uw vader rond kerst vaak bakte te hebben gevonden. Binnenkort maar eens proefbakken

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten