woensdag 24 november 2021

dagvoorbijhoroscoop 24-11-2021

 

Alweer slaapt u een nacht prima. En u wordt wederom een soort van uitgerust wakker. Het gaat bijna op een gezond slaapritme lijken! Maar laat u de goden niet verzoeken. U heeft al vaker te maken gehad met schommelingen in uw nachtrust.

Waar u vandaag wel vrolijk van wordt is dat uw moeder eindelijk lijkt te herstellen van haar ziek zijn. Het mocht ook wel een keer tijd worden na ruim twee weken. Het zal u echt opluchten als ze echt helemaal van alle restkwalen verlost is, maar de goede weg is ingeslagen.

 

Uw dag zal vandaag een beetje heen en weer jojoën. Goede momenten wisselen af met minder goede momenten. Het ene moment baalt u een beetje, het volgende moment loopt u naast uw schoenen van trots. U lijkt wel een beetje op het weer. Het is zonnig, dan lijkt het te betrekken en begint er een bui maar even zo snel is de bui weer voorbij en piept de zon weer door de wolken heen. Het wordt alleen wel steeds vroeger donker en dan moet u een beetje meer uw best doen de lichtpuntjes te blijven zien.

 

Veel bijzonders doet u vandaag niet. U huishoudt wat, zet eens een wasje aan, ruimt de vaatwasser in en ook weer uit en u haakt verder aan uw geheime project.

Het geheime project schiet aardig op. Alle onderdelen zijn gehaakt. Morgen eens zien of u tijd kan maken om het in elkaar te zetten. U kunt nu al bijna niet wachten op het eindresultaat. En uw lezer mag nog wat langer wachten. Eerst naar de ontvanger, dan pas een foto op dit blog. Al wilt u best een sneakpreview plaatsen. Dus bijgevoegd een foto van bijna alle onderdelen.


 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten