maandag 22 november 2021

dagvoorbijhoroscoop 22-11-2021

 

Wanneer u vandaag opstaat zal het zonnetje schijnen. Wat een aangename verrassing! De wereld ziet er meteen weer een stuk vriendelijker uit.

 

Omdat het zulk mooi weer is besluit u de was weer eens buiten te hangen. Dat is al een tijd terug dat dat kon. Met een beetje mazzel is alles zover droog dat het of zo de kast in kan of nog maar heel even op het rek hoeft. Dat is als u er aan denkt de was op tijd binnen te halen (spoiler: dat is niet gelukt).

 

Ook vandaag maakt u tijd om te ontspannen met een haakwerkje. Dit keer geen snel klaar pakketjes maar een iets groter project, ook voor de kerst. U weet alleen nog niet zeker of dit voor u wordt of dat u het gaat weggeven. Nou ja, eigenlijk weet u het wel maar u wilt het nog een beetje spannend houden.

 

’s Avonds kunt u uw geluk niet op als er wederom een film uit het Potter-universum wordt getoond. Je mag vinden van de schrijfster wat je wilt maar wat heeft ze toch een prachtige wereld bedacht. U geniet volop van de betoverende wezens en hun leefomgevingen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten