zaterdag 20 november 2021

dagvoorbijhoroscoop 20-11-2021

 

De dag van vandaag zal een stuk beter voelen dan die van gisteren. U bent een soort van productief, u sport, u hobbyt, alle dingen die u op andere dagen ook doet dus gisteren ook, maar het gaat allemaal net een beetje gemakkelijker dan gisteren. Of eigenlijk kunt u de kleine foutjes, vergissingen en slordigheidjes makkelijker van u afzetten.

 

Gisteren zat u dus gewoon een beetje minder goed in uw vel. Dan vallen de dingen altijd wat zwaarder. U wilt ook niet ontkennen dat er veel gaande is maar het is niet allemaal uw leed. En steeds vaker lukt het u om dat goed te parkeren en los te laten. Gisteren lukte dat even niet, vandaag weer een stuk beter.

 

Wat u vandaag ook goed af gaat is trots zijn op uzelf. U gaat ondanks dat u best wel moe bent naar de sportschool en werkt daar uw volledige programma af. U doet uw dagelijkse klusjes en kookt en in de avond haakt u uw kerstmannetje af. En ondanks dat u meestal kritisch bent op uw eigen werk vindt u deze zo ontzettend grappig en leuk geworden dat u gloeit van trots op dit resultaat.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten