maandag 15 november 2021

dagvoorbijhoroscoop 15-11-2021

 

Vandaag wordt u zowaar een paar minuten voor uw wekker wakker. Zal u dan eindelijk over uw vermoeidheid heen raken? Dat zou een welkome ontwikkeling zijn.

Omdat u in de loop der tijd heeft geleerd niet te vroeg te juichen wilt u de dag zo rustig mogelijk starten. Jammer dan, wanneer u beneden komt zit daar al een kind en zodra deze u ziet gaat de mond open. Het is duidelijk dat dit kind u al enige tijd niet meer ’s ochtends tegenkomt, anders zou het toch weten dat er kans op een ochtendhumeur is.

Gelukkig ruimt het kind al snel het veld om op zijn kamer ‘uit te rusten tot hij naar school moet’. Zo kunt u toch in alle rust en stilte van uw kop thee genieten. En wanneer manlief dan beneden komt bent u net klaar voor een kop koffie en de dag. Dat is volgens u de beste manier om de dag te beginnen.

 

In de middag staat u voor het eerst in veertien dagen weer eens in de sportschool. Eerst nog wat onwennig omdat u net met een nieuw programma zou starten toen u ziek werd maar al snel heeft u het ritme weer te pakken. En als we de gevallen drinkfles en het kwijtgeraakte en weer gevonden sleuteltje buiten beschouwing laten ging het lekker.

Na het douchen merkt u wel dat dit wel wat energie heeft gevergd. U bent een tikje uitgeteld. Eigenlijk niet veel anders dan de afgelopen dagen aan het eind van de dag alleen heeft u er dit keer bij gesport. Toch een vooruitgang.

 

In de namiddag en avond prutst u nog even flink aan uw haakwerkje en met enige trots kan u melden dat de auto met de kerstboom klaar is! Driving home for christmas kan beginnen.


3 opmerkingen: