donderdag 18 november 2021

dagvoorbijhoroscoop 18-11-2021

 

Na een voor u erg vroege nacht slaapt u heel redelijk. Maar in tegenstelling tot de afgelopen dagen wordt u deze ochtend gewekt door de wekker. En dat wakker worden gaat niet van harte. Met frisse tegenzin stapt u uit bed. Manlief heeft weer nachtdienst gehad en u wilt hem ook vandaag niet storen in zijn rust.

 

Na uw ochtendritueel gaat het al een stuk beter. Dat komt goed uit want de wagen met uw boodschappen draait de straat in. Mooi op tijd vandaag. U heeft ze voor de koffie al opgeruimd.

 

In de middag mag u weer naar de bibliotheek. Het wordt niet druk maar u vindt genoeg om u lekker bezig te houden. Aan het eind van uw dienst zijn de inleverkasten weer leeg, alle reserveringen weggewerkt en weer een flinke stapel boeken klaar gezet voor transport. Bevredigend.

 

In de avond heeft u uw dagelijkse belletje met uw moeder. Ze klinkt gelukkig alweer een heel klein beetje beter dan gisteren. Ze gaat met muizenstapjes vooruit, maar hé, ze gaat vooruit.

Na dit belletje stort u zich lekker op een haakwerkje. Het poppetje wat kerstman moet gaan worden vordert aardig al loopt u wel enige tijd vast op iets wat een fout in het patroon blijkt te zijn.

Op dit soort momenten bent u blij dat u een opmerkzaam oog hebt voor reeksen waardoor u kunt berekenen wat de fout is en wat er wel had moeten staan. Maar het kost wel wat tijd en moeite. Wanneer het poppetje klaar is besluit u dan ook de accessoires op een ander moment te gaan haken. Uw hoofd is nu een beetje te mistig voor veelvuldig telwerk.

U besluit er maar weer vroeg in te duiken. U bent wel weer toe aan een slaapje.Geen opmerkingen:

Een reactie posten