dinsdag 12 oktober 2021

dagvoorbijhoroscoop 12-10-2021

 

Nadat u gisteren maar liefst twee blogs had geplaatst heeft u besloten geen voorbijhoroscoop te plaatsen. Iets met overdaad die schaadt. U neemt zich wel plechtig voor vandaag niet te verzaken. U bent blij te kunnen melden dat dat is gelukt.

 

Vandaag zult u veel energie stoppen in gaan sporten. U heeft er wel zin in maar komt wat moeilijk op gang. U stuurt dus eerst manlief naar de sportschool. Beter dat hij vast gaat dan dat hij op u moet blijven wachten.

De tijd die hij aan het sporten is gebruikt u om lekker wat aan te lummelen in huis. Wanneer u eindelijk zover bent wat te eten komt manlief ook al weer door de poort.

 

Het is begin van de middag dat u dan toch in de sportschool staat. Dat verdient een schouderklopje want ook hierin is de structuur en regelmaat nog niet echt van de grond gekomen. Uw hoofd heeft daarin iets te veel last van dingen die moeten. Die krijgen van u nogal eens prioriteit boven sporten. Niet helemaal oké, want ondanks dat u geen groot fan bent van fitness doet het u en uw lijf wel goed. Maar u wilt uzelf ook weer niet te hard dwingen want dan is de lol er helemaal af en is sporten enkel nog een dingetje wat ook nog moet. Kortom, de beste manier om uw motivatie om zeep te helpen zeg maar.

 

Na het sporten lukt het ook niet echt wat uit uw handen te krijgen. U bent wat moe en uw lijf is wat dwars. U besluit enkel de hoognodige zaken af te handelen en het voor de rest maar even wat rustig aan te doen. Uw haakwerk is u dankbaar. Het voelt zijn voltooiïng met rasse schreden dichterbij komen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten