vrijdag 8 oktober 2021

dagvoorbijhoroscoop 08-10-2021

 


Vandaag is het pakjesdag in huize Stegink. Het lijkt wel alsof iedereen iets laat bezorgen en allemaal door een andere bezorgdienst. U denkt dat u vandaag wel vier verschillende bezorgers aan de deur heeft gehad.

 

Zelf bent u ook schuldig al vindt uzelf dat u daar een zeer gegronde reden voor heeft. Er is dit weekend een feestje met meerdere redenen dus daar horen meerdere cadeautjes bij.

Verder heeft u toch echt in oktober al een nieuwe weekplanner nodig. Vooral omdat u toch weer heel graag een Loesje-uitvoering wilt hebben. Die blijft toch het prettigst en meest overzichtelijk in gebruik. Toevallig kon u een leuk “coming out” pakketje mee bestellen. Uw regenboogjes zijn er blij mee. En omdat er meerdere posters bijzitten maakt u ook uw collega blij met een poster voor bij de regenboogtafel die volgende week in de bibliotheek pronkt. U moet hem alleen nog even langsbrengen.

 

Rondom het pakjes aannemen zal uw dag gevuld zijn met huishoudelijke taken. Niet het meest leuke of interessante maar het moet wel gebeuren. Verder haakt u verder aan uw project want stiekem hoopt u dat ook dit nog mee kan als cadeautje. Even eelt op uw vingers kweken en doorhaken is het devies.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten