maandag 4 oktober 2021

dagvoorbijhoroscoop 3-10-2021

 

Deze zondag begint ietwat meer bijzonder dan u op voorhand had verwacht. U dacht rustig met uw jongste te gaan sporten maar op de loopband krijgt uw jongste een telefoontje dat ze al op haar werk hoorde te zijn. Daar was even iets mis gegaan in haar persoonlijke administratie, zij was er namelijk van overtuigd dat ze drie uur later pas hoefde te beginnen. Halsoverkop vertrekt zij en na nog wat gedoe rondom sleutels staat u solo in de sportschool. Geen punt, dit doet u vaker maar wel jammer dat jongste nu alsnog niet toekomt aan wat trainen, het zou haar zo goed kunnen doen.

 

Het tumult rondom jongste kent nog een klein staartje. Zij had uw sleutelbos mee met als gevolg dat u voor een dichte deur staat wanneer u thuis komt. Oudste is wel thuis en neemt uiteindelijk zijn telefoon op maar neemt behoorlijk zijn tijd. U gaat er maar vanuit dat hij niet wist dat u in de stromende regen staat te wachten.

De rest van de dag merkt u nog de gevolgen van dit wachten. U heeft het onverklaarbaar koud. Zelfs slofsokken krijgen uw voeten niet aangenaam warm. Pas wanneer u deze voorbijhoroscoop aan het tikken bent begint u het behaaglijk te krijgen. Een nachtje slapen zal u vast goed doen.

 

Wanneer u de volgende dag opstaat zult u opmerken dat u heel goed een dagvoorbijhoroscoop hebt geschreven maar dat u deze bent vergeten op uw blog te zetten. U was blijkbaar vermoeider dan u doorhad. Gelukkig is er geen man over boord en wordt er geen harde deadline gehanteerd U besluit uw horoscoop alsnog te posten. Vanavond een nieuwe kans op het hervinden van uw schrijf- en plaatsritme.Geen opmerkingen:

Een reactie posten