zondag 24 oktober 2021

dagvoorbijhoroscoop 24-10-2021

 

Gisteren bent u gaan slapen zonder wekker. Meestal zet u er één zodat u geen gat in de dag slaapt, maar zo af en toe verwent u uzelf met het idee dat u zolang mag blijven liggen als u zou kunnen of willen. Eens in de zoveel tijd bent u daar ernstig aan toe. Even niets moeten.

Deze dag zult u niet al op tijd aan de gang gaan. U slaapt echt lekker uit. Zomaar zonder schuldgevoel. Dat is best wel lekker.

 

In de middag besluit u dat u toch graag iets actiefs wil doen. Het is mooi weer, het zonnetje schijnt, het is droog. Iedereen zal wel zijn fietsen, wandelen, hardlopen en naar het bos zijn. En dus niet in de sportschool. Het lijkt een prima moment om daar naar toe te gaan.

U heeft gelijk. Het is heerlijk rustig in de sportschool. Uitgestorven is niet het juiste woord maar wel veel rustiger dan je op een zondag zou verwachten. U kunt uw hele programma achter elkaar door uitvoeren.

U bent blij met uzelf dat u weer bent gegaan. Sporten is niet iets wat u van nature graag doet ( al bent u wel fanatiek als u eenmaal aan de slag bent) maar ondanks dat uw gezondheid nog veel te wensen overlaat merkt u wel dat uw conditie verbetert. U merkt zelfs dat uw kleding net wat minder knelt en lekkerder zit. Dat motiveert! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten