woensdag 20 oktober 2021

dagvoorbijhoroscoop 20-10-2021

 

Ook deze dag zal u weer op tijd naast uw bed staan. U heeft namelijk plannen voor vandaag. En als er plannen zijn kunt u maar beter op tijd beginnen want plannen zijn vaak een goede voorbode voor onverwachte zaken.

 

U staat voor uw doen vroeg in de sportschool. En u weet meteen weer waarom u meestal pas aan het eind van de ochtend of begin van de middag gaat sporten. Het is net niet onaangenaam druk. Al kunt u niet zeggen dat u de papa-tienerzonencombinaties niet vervelend vindt. Vooral het gefilm en gefotografeer van trotse papa’s stoort u. Dat en dat ze het geen van allen nodig vinden om na gebruik de apparatuur schoon te maken.

Het kost enige moeite maar het lukt u toch het van u af te zetten. Goed zo. U bent daar niet om u te ergeren aan anderen. U bent daar enkel en alleen voor uzelf en uw doelen.

 

Na een hoop gezweet en een frisse douche stapt u weer op de fiets naar huis. U houdt zich weer eens bezig met de dagelijkse beslommeringen. U haalt de pompoenen vast uit de schuur. U wilt deze later op de dag slachten en tot puree koken zodat u er ’s avonds mee kan bakken. De pompoencake van afgelopen week was zo lekker dat u er met liefde nog één wilt bakken.

Helaas zal dit bakken worden uitgesteld. Uw jongste heeft een kleine crisissituatie en is behoorlijk overstuur. Wanneer u bij haar arriveert ziet u dat haar vriendin er niet veel beter aan toe is. U neemt beide dames mee naar huis. Ondanks dat ze elders worden verwacht geeft u ze de opdracht te bellen, appen, sms-en of anderzijds te communiceren dat ze eerst met u naar huis gaan voor wat rust en wat eten en dat er dan gezorgd zal worden dat ze op de plek van bestemming, werk en huis, terecht gaan komen.

 

Eenmaal thuis moet u nog wel even aan de regel maar dat is met een vloek en een zucht voor elkaar. Er wordt gezorgd dat er voldoende eten is en oudste en u overleggen dat hij na het eten jongste naar haar werk brengt en haar vriendin naar huis. U zult jongste weer ophalen van werk. Ze is weliswaar nu voldoende gekalmeerd om te kunnen werken maar u laat haar na het werk liever niet naar huis fietsen. Emoties, vermoeidheid  en donker bleken al eerder een angst-trigger. Dan haalt u haar liever op. Voorlopig zult u dus nog wel even wakker zijn.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten