zaterdag 2 oktober 2021

dagvoorbijhoroscoop 02-20-2021

 


Het is erg lang geleden dat u een dagvoorbijhoroscoop schreef. De afgelopen weken bent u het erg gaan missen. Het terugkijken op de dag, het ordenen van uw hoofd, het elke dag even schrijven.

Best jammer. Vooral omdat u stopte omdat u dacht dat u niets nieuws te melden had. Dat uw dagen zich aaneen regen zonder dat er iets vermeldingswaardig voordeed. Alsof u was vervallen in een zeursleur en uw dagvoorbijhoroscoop in een niet noemenswaardige klaagzang in een geforceerd concept van een zichzelf te serieus nemende woordkladderaar.

U komt de laatste tijd moeilijk tot schrijven. Uw hoofd maakt het u moeilijk. U ziet weer beren die er niet zijn, U werpt blokkades op de niet nodig zijn, u houdt uzelf tegen.

U besluit uzelf een schop onder de kont te geven en middels de daghoroscopen uzelf aan te sporen weer meer te tikken zonder hersenmumsels. Gewoon over het leven van alle dag. Geen poespas, geen hersenspinsels, gewoon zitten, reflecteren en typen. Na enige innerlijke beraadslaging zult u besluiten deze tikkerijtjes ook weer te gaan publiceren. Die bewijsdrang zit er nou eenmaal in dus gewoon doen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten